Goodyear Retail Systems sluit zes nieuwe partners aan

Nieuwegein ,

Goodyear Retail Systems (GRS), franchisegever voor de professionele bandenspecialist, heeft zich toegelegd op de groei van nieuwe partners in de concepten Uw Bandenspecialist en Premio Banden + Autoservice.

Meteen aan het begin van het jaar verwelkomden Retail Manager Benelux Martijn van de Meent en zijn team zes nieuwe vestigingen, die zich bij het concept Uw Bandenspecialist aangesloten hebben.

GRS Retail Manager Benelux van de Meent is blij met de nieuwe toetreders tot het netwerk van bandenspecialisten, dat inmiddels is uitgegroeid tot een totaal van 98 vestigingen. "In de afgelopen twee maanden werden twee nieuwe vestigingen van Leen Post Banden in Schelluinen en Sliedrecht aangesloten en in januari werden de winkels van Roland Banden in Elst (Gld) en W&M Banden in Kerkdriel toegevoegd aan het netwerk van Uw Bandenspecialist. Een goed begin van het nieuwe jaar."

Daarnaast hebben Oosterink Banden in Doetinchem en Best Band in Best de contracten getekend; deze bedrijven zullen in de loop van deze maand worden aangesloten op de GRS-systemen. De belangrijkste reden voor de nieuwe partnerbedrijven om zich aan te sluiten bij Goodyear Retail Systems was het sterk uitgebreide aanbod van GRS-Services in de afgelopen twee jaar. Volgens Van de Meent overtuigt vooral de ondersteuning en systemen, die specifiek voor banden- en autoservice specialist, samen met collega's uit Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zijn ontwikkeld: "Het uitgebreide aanbod van diensten op het gebied van inkoop, ondersteuning bij marketing en de digitalisering van bedrijfsprocessen - zowel binnen als buiten de werkplaats - en de online zichtbaarheid worden door de dealers als zeer positief ervaren. Het exclusief voor GRS-partners ontwikkelde ERP-pakket GRIPS (op basis van Microsoft Business Central), waarvoor recent meerdere ondernemers uit ons netwerk hebben gekozen, heeft ook indruk gemaakt op onze nieuwe leden en is een verdere hulp voor procesoptimalisatie in hun bedrijf."